MAIPPI.K

Hei,

Olen Maippi. K.

koulutukseltani Yhteiskuntatieteiden maisteri, Valviran laillistama sosiaalityöntekijä, Kauppatieteiden maisteri, AmO (ammatillinen opettaja). Tällä hetkellä meneillään ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnot.

Olen kiinnostunut yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnista. Toimin eettisesti kestävällä tavalla ja keskustelut kanssani ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Ajatukseni pohjautuvat humanistiseen ihmiskäsitykseen,  joka näkyy ihmisten kunnioittamisena, yksilöllisyyden arvostamisena, uskona ihmisen hyvyyteen, ihmisten oman kokemusmaailman ymmärtämiseen sekä uskona ihmisen kehittymiseen. Terapeuttina olen aidosti läsnäoleva ja asiakasta kuunteleva.

Minulla on kokemusta sosiaalialan asiakas-, kehittämis-, ja hallinnollisesta työstä. Lisäksi olen toiminut opetuksen ja tutkimuksen parissa, ohjannut opiskelijoita, toiminut johtamiskoulutuksessa, yrittäjänä, hanke-, projekti- ja kehittämistehtävissä. 

Olen vetänyt erilaisia työryhmiä, kouluttanut, tehnyt työtä henkilöstön osaamisen kehittämisen parissa ja paljon muuta. 

Olen myös kipukroonikko, joten pitkäaikaissairauteen sopeutumisprosessi ja kroonisen kivun kanssa eläminen ovat omaa kokemusasiantuntijuuttani.  Sairauttasi et ole itse valinnut - mutta itse voit vaikuttaa siihen, kuinka asioihin suhtaudut.

Mikäli tarvitset ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, keskusteluapua, sosiaalista ohjausta ja neuvontaa - ole yhteydessä - tutustutaan lisää.

Ilon kautta ja uusia näkökulmia yhdessä etsien

Monipuolisen osaamisen ja kokemukseni kautta toivon olevani avuksi myös Sinulle.