MAIPPI.K

Hei,

Olen Maippi. K.

koulutukseltani Yhteiskuntatieteiden maisteri, Valviran laillistama sosiaalityöntekijä, Kauppatieteiden maisteri, AmO (ammatillinen opettaja). Tällä hetkellä meneillään ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnot.

Olen kiinnostunut yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnista. Toimin eettisesti kestävällä tavalla ja keskustelut kanssani ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Ajatukseni pohjautuvat humanistiseen ihmiskäsitykseen,  joka näkyy ihmisten kunnioittamisena, yksilöllisyyden arvostamisena, uskona ihmisen hyvyyteen, ihmisten oman kokemusmaailman ymmärtämiseen sekä uskona ihmisen kehittymiseen. Terapeuttina olen aidosti läsnäoleva ja asiakasta kuunteleva.

Olen tehnyt yksilö- ja parisuhdeterapiaa laaja-alaisesti. Minulla on asiakaskokemusta erilaisten riippuvuuksien parista, kipupotilaista, parisuhdeongelmista, mielialaongelmista, itsensä kehittämisestä, ja elämänhallinnasta yleensä.

Olen toiminut myös sosiaalialan asiakas-, kehittämis-, ja hallinnollisessa työssä. Lisäksi olen toiminut opetuksen ja tutkimuksen parissa, ohjannut opiskelijoita, toiminut johtamiskoulutuksessa, yrittäjänä, hanke-, projekti- ja kehittämistehtävissä. 

Olen vetänyt erilaisia ryhmiä, kouluttanut ja tehnyt työtä henkilöstön osaamisen kehittämisen parissa.

Mikäli tarvitset ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja keskusteluapua, ole yhteydessä - tutustutaan lisää.

Ilon kautta ja uusia näkökulmia yhdessä etsien

Monipuolisen osaamisen ja kokemukseni kautta toivon olevani avuksi myös Sinulle.